Scut de protecție

Cea mai eficientă securitate de la Google vă menține informațiile private în siguranță.

Programul Protecție avansată protejează utilizatorii cu vizibilitate mare și informații sensibile, expuși riscului unor atacuri online direcționate. Acesta adaugă automat noi măsuri de protecție, pentru a-i apăra împotriva gamei largi de amenințări din ziua de azi.

Protecția avansată protejează împotriva atacurilor online direcționate.

Împiedică accesul neautorizat la contul dvs.

Tacticile sofisticate de phishing îi pot păcăli pe cei mai informați utilizatori să le transmită atacatorilor datele lor de conectare. Protecția avansată vă solicită să folosiți o cheie de securitate, care este un dispozitiv hardware sau un software special de pe telefon, folosit pentru a vă confirma identitatea, ca să vă conectați la Contul Google. Utilizatorii neautorizați nu se vor putea conecta fără cheia de securitate, chiar dacă au numele de utilizator și parola dvs.

Asigură protecție suplimentară împotriva descărcărilor dăunătoare

Atacatorii folosesc numeroase strategii pentru a vă determina să descărcați software rău intenționat sau programe malware de pe web pe dispozitivul personal. Protecția împotriva programelor malware este încorporată în Google Chrome, dar Protecția avansată face verificări mai amănunțite înainte de fiecare descărcare. Aceasta semnalează fișierele care ar putea fi dăunătoare sau chiar blochează descărcarea lor. Pe telefonul Android sunt permise numai instalările de aplicații din magazine verificate, cum ar fi Magazinul Google Play și magazinul de aplicații al producătorului dispozitivului dvs.

Vă protejează informațiile cu caracter personal

Când vă înscrieți pentru aplicații sau servicii noi, vi se solicită adesea să permiteți accesul la informații din Contul Google, cum ar fi agenda, locația, calendarul sau fișierele din Drive. De obicei, acest lucru nu reprezintă un risc, însă unii atacatorii uzurpă identitatea unui serviciu terță parte legitim pentru a obține acces la contul dvs. Pentru a împiedica accesul neautorizat, Protecția avansată permite numai accesul aplicațiilor Google și al aplicațiilor terță parte verificate la datele din Contul Google și numai cu permisiunea dvs.

Protecția avansată în acțiune.

Înscrieți-vă în câteva minute.

Vă puteți înscrie prin mai multe metode, dar vă recomandăm să folosiți cheia de securitate a telefonului, deoarece este cea mai simplă modalitate de a începe.

Folosirea cheii de securitate încorporate a telefonului

Android: cu un telefon Android 7.0+, vă puteți înscrie prin câteva atingeri, înregistrând cheia de securitate încorporată a telefonului.

iPhone: dacă aveți un iPhone cu iOS 10.0+, instalați aplicația Google Smart Lock ca să înregistrați mai întâi cheia de securitate, apoi înscrieți-vă.

Telefon în mână

Folosirea cheilor fizice

Pentru a folosi o cheie fizică, achiziționați o cheie de securitate Titan sau orice cheie de securitate conformă cu FIDO ca să vă înregistrați. Vă recomandăm două chei: o cheie principală și una de rezervă.

Mână lângă port
Protejați-vă împotriva atacurilor cu Protecția avansată.

Folosiți cea mai eficientă securitate de la Google pentru a vă proteja datele împotriva amenințărilor moderne în continuă schimbare. Pentru a afla mai multe, consultați cele mai frecvente întrebări.

Accesați Centrul pentru siguranță Google pentru a afla toate modalitățile prin care Google vă protejează online.