Suojamuuri.

Googlen vahvin suojaus auttaa sinua pitämään tietosi turvassa.

Lisäsuojaus-ohjelma suojaa käyttäjiä, joilla on näkyviä ja arkaluontoisia tietoja ja jotka ovat alttiita kohdistetuille verkkohyökkäyksille. Uusia suojauksia lisätään automaattisesti, jotta voimme torjua erilaisia uusimpia uhkia.

Lisäsuojaus torjuu kohdistettuja verkkouhkia.

Estää luvattoman pääsyn tilillesi

Edistyneillä tietojenkalastelumenetelmillä voidaan huijata fiksuimpiakin käyttäjiä antamaan kirjautumistietonsa hyökkääjille. Lisäsuojaus edellyttää Google-tilille kirjautumisen yhteydessä suojausavainta, joka on laite tai erityinen puhelimella oleva ohjelmisto henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Luvattomat käyttäjät eivät voi kirjautua sisään ilman suojausavaintasi, vaikka he tietäisivät käyttäjänimesi ja salasanasi.

Tarjoaa lisäsuojaa haitallisilta latauksilta

Hyökkääjät käyttävät erilaisia strategioita saadakseen sinut lataamaan laitteellesi haittaohjelmia verkosta. Haittaohjelmasuojaus on sisäänrakennettuna Google Chromessa, mutta Lisäsuojaus suorittaa sitäkin huolellisempia tarkistuksia ennen jokaista latausta. Se varoittaa tai jopa estää sinua lataamasta tiedostoja, jotka voivat olla haitallisia. Android-puhelin sallii sovellusten asentamisen vain vahvistetuista kaupoista, kuten Google Play Kaupasta ja laitteesi valmistajan sovelluskaupasta.

Pitää henkilötietosi turvassa

Kun rekisteröidyt uusiin sovelluksiin tai palveluihin, sinulta pyydetään usein käyttöoikeutta Google-tilisi tietoihin, kuten yhteystietoihin, sijaintiin, kalenteriin tai Drive-tiedostoihin. Tästä ei yleensä ole haittaa, mutta jotkut hyökkääjät esiintyvät oikeutettuna kolmannen osapuolen palveluna, jotta pääsisivät tilillesi. Luvattoman käytön estämiseksi Lisäsuojaus sallii vain Google-sovellusten ja vahvistettujen kolmannen osapuolen sovellusten päästä Google-tilisi dataan, ja ainoastaan sinun luvallasi.

Lisäsuojaus toiminnassa.

Liity muutamassa minuutissa.

Voit kirjautua useilla eri tavoilla, mutta suosittelemme käyttämään puhelimesi suojausavainta, koska se on helpoin tapa päästä alkuun.

Puhelimen sisäänrakennetun suojausavaimen käyttäminen

Android: Jos sinulla on Android 7.0+ ‑puhelin, voit liittyä muutamalla napautuksella rekisteröimällä puhelimesi sisäänrakennetun suojausavaimen.

iPhone: Jos sinulla on iPhone, jossa on iOS 10.0+, asenna ensin Google Smart Lock ‑sovellus ja rekisteröi suojausavaimesi, ja liity sen jälkeen.

Puhelin kädessä

Fyysisten avainten käyttäminen

Voit käyttää fyysistä suojausavainta ostamalla Titan-turva-avaimen tai muun FIDO-yhteensopivan avaimen liittymistä varten. Suosittelemme kahta avainta, joista toinen on ensisijainen ja toinen varalla.

Kädestä porttiin
Puolustaudu hyökkäyksiltä Lisäsuojauksella.

Saat datallesi Googlen vahvimman suojauksen, joka torjuu jatkuvasti kehittyviä uhkia. Lue lisää usein kysytyistä kysymyksistä.

Lue Googlen turvallisuuskeskuksesta, millä kaikilla tavoilla Google on parantanut turvallisuuttasi verkossa.